Τεχνολογία επαγγελματικών ποδηλάτων

Διαχωρισμός(π.χ. δίκυκλα ή τρίκυκλα)
Υλικά
Μελέτη ποδηλάτου

  • Τροχοί
  • Σκελετός

The cycle rickshaw is a small-scale local means of transport; it is also known by a vari

size="medium"

ety of other names such as bike taxi, velotaxi, pedicab, bikecab, cyclo, beca, becak, trisikad, or trishaw or, simply, rickshaw which also refers to auto rickshaws, and the, now uncommon, rickshaws pulled by a person on foot. Cycle rickshaws are human-powered, a type of tricycle designed to carry passengers in addition to the driver. They are often used on a for hire basis. Cycle rickshaws are widely used in major cities around the world, but most commonly in cities of South, Southeast and East Asia.

Η Adbike για διαφημιστικούς σκοπούς χρησιμοποιεί τα εξής δύο ποδήλατα :

anabatespodilato_w355_h495_cw355_ch495_cx20_cy20.jpg

Ποδήλατα με φωτιζόμενες αφίσες

Τύπος με έναν αναβάτη -τον οδηγό- το προσαρμοσμένο τρέιλερ μεταφέρει 2 φωτιζόμενες αφίσες διαστάσεων 110 cm X 165cm.

Ποδήλατα δυνατότητας μεταφοράς και επιβατών

Οι επιφάνειες προβολής του δημιουργικού είναι μικρές και πολλές.
1. Πίσω πλευρά 60cm X 100cm
2. Πλαϊνή πλευρά 50cm X 50cm
3. Μπροστινή πλευρά 30cm X 60cm
4. Σκαλοπάτι 50cm X 13cm

Το My Advertisting Bike αποτελεί μια άμεση και στοχευμένη διαφήμιση όχι μόνο λόγω της πρωτοτυπίας της αλλά και λόγω του ειδικού σχεδιασμού που διαθέτει. Τα ποδήλατα της εταιρείας μας κατασκευάζονται από εξειδικευμένα εργοστάσια του εξωτερικού τα οποία εμπιστεύονται κορυφαίες εταιρείες με τα πιο αξιόπιστα υλικά κατασκευής. Διαθέτουν τρεις τροχούς (έναν μπροστά και δύο πίσω) για να προσφέρουν καλύτερη στήριξη του διαφημιστικού πλαισίου με τις δύο επιφάνειες το οποίο προστατεύετε από διάφανο υλικό για τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τους ρύπους.
Τα ποδήλατα διαθέτουν 21 ταχύτητες για καλύτερη και ομαλότερη οδήγηση ενώ τα υλικά κατασκευής τους είναι ανθεκτικά και με υλικά τα οποία βοηθούν στην ευκολότερη μεταφορά στα σημεία προβολής. Οι διαστάσεις του ποδηλάτου είναι 1.88 x 0.97 x 1.24m ενώ η επιφάνεια της κάθε διαφημιστικής πινακίδας είναι 1.80 x 1.20 m κάνοντας έτσι το My Advertising Bike το πιο θελκτικό μέσω για κινητή διαφήμιση και προβολή.

slider11.png

Αστυνομικά ποδήλατα

Τα αστυνομικά ποδήλατα λόγω της εξειδικευμένης χρήσης τους φέρουν και εδικές προδιαγραφές. Υπάρχουν πολυάριθμες εταιρίες που κατασκευάζουν αστυνομικά μοντέλα ποδηλάτων, όπως οι Trek, Cannondale, Specialized και Fuji. Ο ποδηλατικός σκελετός είναι πανομοιότυπος με αυτόν τον mountain bikes, όμως τα πετάλια φέρουν ειδικούς ιμάντες ώστε να παραμένουν σταθερά τα πόδια του ποδηλάτη αλλά και να επιτρέπουν την χρήση μη αθλητικών υποδημάτων. Σχεδόν όλα τα ποδήλατα έχουν προσαρμοσμένες τσάντες ή/και σχάρες για την μεταφορά εξοπλισμού. Επίσης, είναι εξοπλισμένα με λαμπάκια LED ή στροβοσκοπικούς μηχανισμούς αλλά και λάμπες αλογόνου. Τα λάστιχα έχουν κομψό σχεδιασμό με αρκετά εξογκώματα ώστε να επιτρέπουν και την μετακίνηση εντός της πόλης αλλά και την καταδίωξη σε πιο δύσβατες περιοχές. Λόγω της πολύωρης χρήσης των ποδηλάτων αυτών, έχει γίνει λόγος απο το NIOSH ( National Institute for Occupational Safety and Health) για τις επιπτώσεις που έχει παραμονή σε σέλα με μύτη στην βουβωνική περιοχή (θελει διόρθωση, σε περίπτωση που υπάρχει ακριβής ορισμός, παρακαλώ να προστεθεί) και εχει προταθεί η χρήση μιας σέλας όπως φαίνεται στην εικόνα[1].

No-nose1.jpg
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License